Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Welke musical is voor ons geschikt? Beantwoord de volgende 5 keuzemogelijkheden, klik op "Filter" en zie direct welke musical voor jullie groepssamenstelling en gelegenheid geschikt is!

Afscheidsmusicals

Filter
Voor u gevonden: 26 van de 37 musicals!
 • WOW de SHOW
  WOW de SHOWalgemeen thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Wordt het een MUSICAL of een FILM? Van beide vormen zijn complete uitwerkingen gemaakt. Dus alles is mogelijk met WOW de SHOW! In een razendsnel uurtje krijgt het publiek geen seconde rust. Groep 8 speelt de sterren van de hemel met grappige, sensationele, ontroerende, hilarische en spectaculaire rollen voor iedereen. Groep 8 gaat met een echt ‘eigen afscheid’ nog één keer knallen in… WOW de SHOW!

 • BOSOLEI de musical
  BOSOLEI de musicalalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Bij de afscheidsmusical roept Thijs vanuit de zaal dat dochter Marjolein direct mee moet. Ze moeten haastig vertrekken naar hun gereserveerde plaats op de camping in Frankrijk. Deze paniekerige start is het begin van een dolkomische reeks gebeurtenissen op camping ‘Le Beau Soleil’. Deze zonnigste musical ever… laat iedereen SHINEN!

 • Afscheidsmusical Achtbaan de musical
  Afscheidsmusical Achtbaan de musicalschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Groep 8 stapt in de achtbaan en laat met duizelingwekkende snelheid zien, hoe zij door de basisschool zijn geraasd. “Wat is die tijd voorbijgevlogen sinds ze groep 1 binnenstapten”. Daarom is het heel bijzonder om deze acht jaar binnen één uur opnieuw te beleven.

 • SELFIE de musical
  SELFIE de musicalalgemeen thema / losse scène opzetTijdsduur: minMin/Max spelers: Geen / Geen

  NIEUW: SELFIE de musical! Hoe leuk is het om zelf jullie musical te schrijven? Je eigen regisseur te zijn? Met elkaar te brainstormen over een goed onderwerp? Dat kan met SELFIE de musical! Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jullie in het maken van je eigen afscheidsfeest!

 • iKetsjer
  iKetsjerschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  De leerkracht van groep 8 studeert de afscheidsmusical in. Hiervoor komt telkens een aantal spelers naar de repetitieruimte. De leerkracht is blij dat meester Robbert ondertussen alles in de klás regelt. Deze geniale stagiair heeft een bijzondere les voorbereid, maar de stoom komt uit zijn oren als blijkt dat het digitale schoolbord het niet doet!

 • Radio GoGo
  Radio GoGoalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Radio GoGo verkeert in grote nood terwijl het supergoed gaat met Radio X-FM. Het probleem móet worden opgelost, anders is Radio GoGo reddeloos verloren. Het spoor leidt naar de financial control manager van Radio Gogo, tevens partner van de directrice van Radio X-FM. Beleef het allemaal in deze supermusical boordevol muziek en heerlijke spelsituaties. Radio GoGo de musical… don’t miss it!

 • Spitsuur
  Spitsuuralgemeen thema / losse scène opzetTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  In deze kleurrijke musical blijkt dat uiteindelijk niet gaat om wie ‘de beste’ is, want in Spitsuur zijn er alleen maar winnaars, winnaars en nog eens winnaars. Deze wisselen elkaar in een bruisend tempo en met heerlijke sketches en muziekacts af. Spitsuur… een uurtje vuurwerk!

 • Online
  Onlinealgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Floor wint als Whizzkid een magisch computerscherm, verdwijnt hierin en belandt in het jaar 3010. Een gevaarlijke bende bedreigt de aarde, maar door tussenkomst van agent James Laxer wordt alles opgelost. Ook de terugkeer van Floor. Een spannend, avontuurlijk en dolkomisch verhaal!

 • HiBye!
  HiBye!algemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Deze musical speelt zich af op Jamaica bij de verboden baai waar veel haaien voorkomen. Daarbij is de doortrapte Madeleine ook een echte haaibaai. Aan het einde klinkt het swingende afscheidslied waarin de leerlingen zingen: “In groep één riepen we Hi, nu in groep 8 zeggen we Bye!

 • Windkracht 8
  Windkracht 8school thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  “Acht jaren basisschool. Acht grote stappen op de lange ladder van de maatschappij!” Deze tekst uit het titellied Windkracht 8 zegt meteen waar de musical over gaat. In hoog tempo laten de leerlingen op cabareteske wijze hun basisschooltijd de revue passeren. Uit iedere groep wordt de toeschouwers een treffend moment voorgeschoteld.

 • Plexat!
  Plexat!algemeen thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Vanuit herkenbare thuissituaties volgen wij de bezigheden van het gezin Breedveld. Ieder gezinslid doet iets bijzonders. Door ze onder een vergrootglas te leggen worden deze dolkomisch en flitsend. Het centrale thema in Plexat: “Zet je deuren altijd open, want dan ben je nooit alleen”.

 • Sjoobizzz
  Sjoobizzzalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Superster Britney Whitney is een goudmijn voor Bosch Enterprises BV. Al snel wordt duidelijk dat zij haar zangstem ‘leent’ van de sneue secretaresse Ellis. Dit geheim wordt stukje bij beetje ontrafeld en leidt tot een spectaculaire ontknoping. Showtime for Sjoobizzz!

 • Flashback
  Flashbackschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Op de afscheidsavond van groep 8 blijkt de groep 8 van 25 jaar geleden een reünie te hebben. Dit leidt tot komische verwikkelingen: de verhalen en herinneringen van de reünisten laten de toekomst zien van de huidige groep 8. Lijkt ingewikkeld, maar het tegendeel is waar. Heerlijke musical!

 • De Doem van Gunder
  De Doem van Gunderschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Een griezelig spannend verhaal over groep 8, die tijdens een meerdaagse schooltrip iets onvergetelijks meemaakt. Op het middeleeuwse survivalslot Gunderstein spelen zich vreemde taferelen af. In spannende, swingende én komische scènes weten de kinderen het mysterie van Gunder op te lossen!

 • Feestlift
  Feestliftschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Sprankelend schoolcabaret waarbij een bonte verzameling onderwerpen de revue passeert. In een collageachtige opzet worden de verschillende thema’s, via een rode draad, met elkaar verbonden. Het publiek krijgt met Feestlift een Superlift naar een feestelijke afsluiting van groep 8.

 • Auditie
  Auditieschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Met audities voor de musical wil de leerkracht het probleem van de rolverdeling omzeilen. Leerlingen moeten laten zien wat ze kunnen met zang, dans en acteren. Het verrassende einde is dat het niet meer belangrijk is welke rol ze krijgen. Die is immers uitgespeeld op de basisschool!

 • Confetti
  Confettischool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Terwijl op het podium de afscheidsmusical van groep 8 speelt, wordt een stel ouders steeds gebeld door de oppas. De musical holt enkele malen mee met Pa Konkel, die zijn zoontje thuis tot de orde roept, om vervolgens terug te vliegen naar de afscheidsmusical. Feestelijke snippertjes…

 • Primeur
  Primeuralgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 10 / Geen

  De hoofdredacteur van het weekblad ‘Flits’ is in paniek: de deadline nadert en zijn redactieleden hebben weer geen knallende primeur. Dat betekent stopzetten van de persen, tenzij er iets spectaculairs gebeurt. Dan schrikt iedereen op, wanneer telefoniste Pauline de Wit met een 'spoedfax van boven' komt aanrennen.

 • Jackpot
  Jackpotalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Een dolkomisch verhaal over een oma, die op toevallige wijze een miljoen wint. Natuurlijk trekt dit goede en minder goede aandacht. Avontuurlijke tijden breken aan. Op slinkse wijze probeert het komische boevenduo Arie en Dirk de fortuinlijke oma van haar geld te ontdoen. Floddertje, de kat van oma, speelt een cruciale rol!

 • Alles Kidts
  Alles Kidtsschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  De leerkracht van groep 8 is ziek! Wat nu met de afscheidsmusical? Via het dubieuze uitzendbureau Alles Kits, waar je mensen met de vreemdste beroepen kunnen inhuren, wordt ‘Het Pienteam’ ingeschakeld. Dat dit alternatieve leerkrachten zijn blijkt al snel wanneer alles op z’n kop komt te staan.

 • Mirákel
  Mirákelschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Een eigenaardige leerkracht heeft jarenlang heel veel kinderen de gang opgestuurd. Deze gangbewoners - het publiek - worden bevrijd als een paar leerlingen binnen één uur vijf onmogelijke vragen beantwoorden. Zij moeten hiervoor kriskras door de geschiedenis heen. Dat lukt hen op miraculeuze wijze! Een avontuurlijke race door de tijden en tegen de klok...

 • De weermachine
  De weermachinealgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Arie Droognat heeft de belangrijkste uitvinding van de eeuw ontwikkeld: een weermachine. Omdat het apparaat direct voor- en tegenstanders veroorzaakt kan diefstal niet uitblijven. De directeur van de paraplufabriek wordt verdacht door koffiejuffrouw Rosa. Zij maakt dat alles wat mis kan gaan weer goed komt.

 • De verkiezing
  De verkiezingalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  In deze musical lopen verschillende tijden door elkaar. Een middeleeuwse koning, wiens kinderen op een hedendaagse basisschool zitten, kan geen opvolger vinden. Een spectaculaire verkiezingsstrijd, met een knipoog naar bekende verkiezingstaferelen, brandt los tussen drie kandidaten... Een hoffelijke musical!

 • De spettershow
  De spettershowschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Groep 8 mag in het Tv-programma ‘De Spettershow’ proberen de hoofdprijs te winnen! Naast spelrondes van het programma, waaronder het Pienterpuntje intelligentiespel en een schitterende modeshow, treden artiesten uit binnen- en buitenland op. Als de spelleider de prijzen uitdeelt, blijken deze zeer verrassend…

 • Het spoor van bijster
  Het spoor van bijsterschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 70minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Tijdens de schoolreis van groep 8 wordt in het bos van de plaats Bijster de meester/juf ontvoerd! Detectives constateren dat de tent van de leerkracht óp het spoor van Bijster staat. Een zoekactie is het gevolg. Later zal blijken dat de ontvoering een afscheidsstunt is. Een avontuurlijke musical met vrolijke liedjes!

 • Het grote geheim
  Het grote geheimschool thema / losse scène opzetTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 12 / Geen

  ‘Geest’ Floets laat met haar spectaculaire gaven allerlei schoolsituaties uit het verleden, heden en de toekomst zien. Hierdoor komen de spelers én het publiek in verschillende tijden terecht. Voor een schooljubileum is deze musical ook zeer geschikt!

GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook