Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Deel deze pagina!

De spettershow

Speelduur60min
Min.12spelers
Max.spelers
Compleet musicalpakket: €187,50Bestel nuWat zit er allemaal in dit pakket?
De spettershow

Soort musical: losse-scène-opzet
Thema's: School, show, televisie
SBO-geschikt

Met een parodiërende knipoog naar de bekende televisieshows presenteert de klas 'De Spettershow'. Zij zijn voor dit razend populaire t.v.-programma uitgeloot. De show kent een aantal vaste onderdelen. Deze zijn: DE SCHOOLSPOT - DE MODESHOW - het intelligentiespel 'PIENTERPUNTJE' en het zangonderdeel ZING-A-SONG. Zoals een goede televisie-show betaamt treden uit binnen- en buitenland artiesten op. De bekende Willem Krul presenteert het programma. 
Knallende musical De Spettershow
Natuurlijk ontbreken ook bij deze show de 'vakkundige' juryleden niet. Zij kennen de klas zelfs de superscore van 1000 punten toe. De koffer met prijzen bevat droomreizen naar het VMBO, HAVO, VWO e.d. Teleurgesteld nemen de winnaars de prijzen in ontvangst. In het lied Afscheid wordt duidelijk waarom. Maar als Willem Krul de fantastische troostprijs bekend maakt is iedereen weer in een opperbeste stemming; 6 weken zomervakantie! Met het knallende lied Blij als een bij wordt de show afgesloten.

Beluister
Blader

Door de materialen die u ontvangt

DEMO-versie Rollenschema
Lees

Reacties van andere klanten

Musicalpakket: wat zit er in?
Downloadpakket
Handleiding (PDF)
Tekstboek (PDF)
Digitaal tekstboek (Word)
Regieboek film
Partituren (PDF)
Rolverdelingsschema
Decortips
Regietips
Digitale poster A3 en A4
Plaatsbewijzen
Programmaboekje
Uitnodigingskaarten
Muziekbestand 1: met zang
Muziekbestand 2: instrumentaal
Musicalregie van A tot Z
Jingo's filmgallery
Leerlingpagina
Veelgestelde vragen

Voor praktische informatie over de musicals, kun je kijken bij onze 'veelgestelde vragen'. Onder andere wordt hier informatie gegeven over de instudeertijd, keuze van een musical en groepssamenstellingen.

Ga naar veelgestelde vragen
GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook