Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Deel deze pagina!

De verkiezing

Speelduur70min
Min.12spelers
Max.spelers
Compleet musicalpakket: €187,50Bestel nuWat zit er allemaal in dit pakket?
De verkiezing

Soort musical: doorlopend verhaal
Thema's: Algemeen, koninklijk, verkiezing

In dit verhaal lopen verschillende tijden door elkaar. Zo zien we een traditionele hofhouding, hofdames, een troubadour, een hofnar, een raadsheer en een koning. De kinderen van de koning blijken op een hedendaagse basisschool te zitten.

De koning is bedroefd. Hij gaat over enkele maanden met pensioen en heeft geen opvolger. Zijn zoon Marius wil tandarts worden, zijn dochter Anneliese profvoetballer. Nadat dit gegeven in enkele scènes is gespeeld wordt de oplossing gevonden. Anneliese wil pas ná haar voetbalcarrière koningin worden. Tot dan zal de kroon worden uitgeleend. 

De ministers van het koninkrijk mogen in een verkiezingsstrijd uitmaken wie de kroon mag lenen. Een echt verkiezingsfeest barst los. In de 'Koning-Kies-Show', waarvan de onderdanen via de buis en de aanwezigen in de studio live getuige zijn, strijden de drie kandidaten om de kroon. (De overige ministers zijn wegbezuinigd!). In de wervelende televisieshow treden ook de favoriete artiesten van de ministers op. 

Lees hier meer over het verhaal >

Beluister
Blader

Door de materialen die u ontvangt

DEMO-versie Rollenschema
Lees

Reacties van andere klanten

Musicalpakket: wat zit er in?
Downloadpakket
Handleiding (PDF)
Tekstboek (PDF)
Digitaal tekstboek (Word)
Regieboek film
Partituren (PDF)
Rolverdelingsschema
Decortips
Regietips
Digitale poster A3 en A4
Plaatsbewijzen
Programmaboekje
Uitnodigingskaarten
Muziekbestand 1: met zang
Muziekbestand 2: instrumentaal
Musicalregie van A tot Z
Jingo's filmgallery
Leerlingpagina
Veelgestelde vragen

Voor praktische informatie over de musicals, kun je kijken bij onze 'veelgestelde vragen'. Onder andere wordt hier informatie gegeven over de instudeertijd, keuze van een musical en groepssamenstellingen.

Ga naar veelgestelde vragen
GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook