Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Deel deze pagina!

BOSOLEI de musical

Speelduur60min
Min.12spelers
Max.spelers
Compleet musicalpakket: €187,50Bestel nuWat zit er allemaal in dit pakket?
BOSOLEI de musical

Soort musical: doorlopend verhaal
Thema's: School, zomervakantie, camping

Afscheidsmusical BOSOLEI de musical – Jingo (2020)

De musical begint met het slotlied van de afscheidsmusical. Het slotakkoord heeft nauwelijks geklonken of Thijs de Boer sommeert zijn dochter Marjolein onmiddellijk het podium te verlaten. Hij heeft verschrikkelijke haast om op tijd de gereserveerde vakantiebestemming in Frankrijk te bereiken. Marjolein baalt ongelooflijk, moeder Patricia schaamt zich dood en broertje Tobias moet héél nodig.

‘Dé perfecte stemming’ om circa 1000 kilometer in een volbeladen auto naar camping ‘Le Beau Soleil’ te racen. Bij ‘le boulevard Périphérique’, de gevreesde rondweg om Parijs, gaat het fout. Patricia roept iets te laat: “Rechtsaf”! Hierdoor rijdt het gezin de Boer 375 kilometer om en arriveert vele uren te laat op de camping. De, allermooiste, gereserveerde plaats is aan een ander Nederlands gezin gegeven. Er is nog één plekje vrij … naast het toiletgebouw.

Al snel vinden Patricia, Tobias en Marjolein de weg op de heerlijk Franse camping. Thijs niet. Zijn pogingen om rustig zijn krantje te lezen worden verstoord door veel vliegend en kruipend ongedierte. Wat hád hij zich de vakantie anders voorgesteld! Patricia badmintont er de hele dag vrolijk op los. Tobias maakt leuke vriendjes. En Marjolein? Marjolein zit bij het zwembad mét jongens. Met jongens?! Thijs knapt uit z’n vel als hij dat hoort. Wat denken ze wel … zijn dochter! Patricia adviseert Thijs zich een tikkie koest te houden en Marjolein een beetje haar gang te laten gaan. Wat hád hij zich de vakantie anders voorgesteld!

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor een bruisende feestavond in volle gang. Alle campinggasten worden uitgenodigd om een optreden te verzorgen, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. De optredens zullen worden afgewisseld door een ‘Miss en Mister Beau Soleil verkiezing’. Iedereen doet mee … ook Thijs! Patricia heeft hem op slinkse wijze weten over te halen. De avond is fantastisch; spetterende optredens en een dolkomische ‘M&M verkiezing’.

Als, later op de avond, Wouter al te close met Marjolein danst, springt Thijs tussenbeide. De situatie dreigt uit de hand te lopen wanneer de twee kemphanen het ‘buiten gaan uitpraten’. Iedereen houdt de adem in, maar barst in gejuich uit wanneer Thijs en Wouter omarmd binnenkomen. En zo eindigt dit zonnige verhaal met een HAPPY END!


Digibord-presentatie Bosolei de musical:

Beluister
Bekijk

Video van en over deze musical

Teaser Bosolei de musical
Blader

Door de materialen die u ontvangt

DEMO Bosolei de musical
DEMO Bosolei de musical Rollenschema
Musicalpakket: wat zit er in?
Downloadpakket
Handleiding (PDF)
Tekstboek (PDF)
Digitaal tekstboek (Word)
Regieboek film
Partituren (PDF)
Rolverdelingsschema
Decortips
Regietips
Digitale poster A3 en A4
Plaatsbewijzen
Programmaboekje
Uitnodigingskaarten
Muziekbestand 1: met zang
Muziekbestand 2: instrumentaal
Muziekbestand 3: 'Bye Bye school' drie dance-versies
Muziekbestand 4: 40% zangvolume
Karaoke
Musicalregie van A tot Z
Jingo's filmgallery
Leerlingpagina
Veelgestelde vragen

Voor praktische informatie over de musicals, kun je kijken bij onze 'veelgestelde vragen'. Onder andere wordt hier informatie gegeven over de instudeertijd, keuze van een musical en groepssamenstellingen.

Ga naar veelgestelde vragen
GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook