Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Meteen een groot succes!CBS De Lichtstraal - 19-01-2016

Ik zit al ruim 30 jaar in het onderwijs en heb als leerkracht van groep 7/8 vele musicals mogen verzorgen. En de meeste musicals die ik met met de kinderen op de planken bracht kwamen van JINGO.

In 1992 heb ik JINGO ontdekt. De eerste JINGO-musical die ik deed was De Verkiezing. Meteen een groot succes! Sindsdien ben ik JINGO trouw gebleven. Ik heb met mijn groep Bosolei, Mirákel, Het Spoor van Bijster, Alles Kidts, Primeur, De Weermachine, Windkracht 8 en Plexat gedaan. Allemaal TOPmusicals met prachtige verhaallijnen en schitterende liedjes.

De teksten zijn vaak kort én krachtig; voor de kinderen makkelijk om te leren. Ook de liedjes zijn niet te moeilijk en heerlijk om te zingen. Vaak voeg ik wat toe aan de musical of vervang ik scènes door andere scènes om bijvoorbeeld meer kinderen een wat grotere rol te kunnen geven of om de musical aan te passen aan de plaatselijke situatie.

Afgelopen donderdag- en vrijdagavond voerden we de musical Jackpot met veel succes op. De spelers en het publiek hebben weer enorm genoten van deze prachtige musical.

- Paul Suijk, CBS de Lichtstraal (Westkapelle)