Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Zingen en acteren

Prijs: € 9,50Bestel nu
Zingen en acteren
Lieduitgaven

In Zingen en acteren worden inspirerende zang- en toneel(improvisatie)oefeningen ter voorbereiding op de musical beschreven. U kunt zelf aan de slag gaan met de oefeningen en krijgt, samen met de leerlingen, korte lessen in theatermaken. Door de opdrachten stap voor stap te volgen, wordt u een ware regisseur.
De opdrachten hebben geen verband met elkaar, dus u kunt zelf bepalen hoeveel oefeningen u per les behandelt.


De opdrachten op blz. 5 t/m 11 betreffen de zangoefeningen. De te volgen stappen worden per oefening nauwkeurig omschreven. Bij sommige zangoefeningen horen karaokes, die u op de dowloadpagina kunt vinden.

Op blz. 12 t/m 21 staan allerhande toneelopdrachten beschreven. Veel oefeningen zijn gebasseerd op improvisatieoefeningen. En daarbij geldt: niks is fout of verkeerd!

In het werkblad voor de leerlingen zijn en aantal opdrachten omschreven die zij bij de oefeningen kunnen gebruiken. Bij de opdrachten in Zingen en acteren wordt, indien van toepassing, verwezen naar het werkblad.

Het JINGO-team wenst u veel plezier!

Bekijk

Video van en over deze musical

Bekijk Lied 1: Een Genie
Blader

Door de materialen die u ontvangt

BLADER Zingen en acteren
GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook
Veelgestelde vragen

Voor praktische informatie over de musicals, kun je kijken bij onze 'veelgestelde vragen'. Onder andere wordt hier informatie gegeven over de instudeertijd, keuze van een musical en groepssamenstellingen.

Ga naar veelgestelde vragen