Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Zingen
Voor u gevonden: 4 van de 31 lieduitgaven!
 • Kerstzang
  Kerstzang

  Met deze uitgave zingen alle leeftijden de mooiste kerstliedjes. Dat kan overal zijn. Op het (school)plein, in de klas, in de kerk… Kerstzang is een download-uitgave. De uitgave bestaat uit drie delen, met elk 12 kerstliedjes.

 • Zingen en acteren
  Zingen en acteren

  In Zingen en acteren worden inspirerende zang- en toneel(improvisatie)oefeningen ter voorbereiding op de musical beschreven. U kunt zelf aan de slag gaan met de oefeningen en krijgt, samen met de leerlingen, korte lessen in theatermaken. Door de opdrachten voor te lezen, wordt u een ware regisseur.

 • Iedereen Kan Zingen
  Iedereen Kan ZingenTijdsduur: 20min

  Jong of oud, groot of klein, beroemd of niet… voor het zingen van liedjes maakt dit niets uit, want: iedereen kan zingen! En wat is er nu leuker dan zingen in de klas? Met de 25 liedjes uit JINGO’s lieduitgave wordt dit helemaal gemakkelijk (en leuk!)

 • Children's Songs
  Children's Songs

  De Engelse taal wordt in Nederland steeds belangrijker. Al op de basisschool leren kinderen de eerste Engelse woorden. Door vanaf zeer jonge leeftijd te zingen in een andere taal, nemen kinderen de taal snel op. De lieduitgave Children’s Songs bevat 20 traditionele Engelse kinderliedjes.