Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Hakim: De nieuwe kleren van de keizer

Speelduur77min
Prijs: € 11,95Bestel nu
Hakim: De nieuwe kleren van de keizerHakim: De nieuwe kleren van de keizer
Hakim uit Sesamstraat

Koop Hakim: De nieuwe kleren van de keizer óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Hakim: De nieuwe kleren van de keizer


 


In dit wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen paradeert de keizer trots door de straten om het volk zijn nieuwe kleding te tonen. In feite is hij piemelnaakt, maar de meute roept vol bewondering "oh" en "ah" en laat de machtige man in de waan dat hij er prachtig uitziet. Slechts één jongetje durft de waarheid te vertellen. Dan slaat Hakim's fantasie volledig op hol. Hij voegt er een nar, een bijzondere kleermaker en prachtige liedjes aan toe. Hiermee hutseknutselt hij het bekende sprookje tot een onvergetelijke belevenis, waarvan de eigentijdse toonzetting herkenbaar is voor kinderen van jong tot honderd!

 


 

Kindermuziek, Kinderpodcast, Kinderliedjes, Hakim van Sesamstraat, Hakim Traïdia, Sprookjes, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderliedjes, Kindermuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderpodcast, Voorleesverhaaltje, Hoorspel kinderen, Voorleesboek

Beluister