Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Uitgebreid verhaal Selfie de musical

Ondersteuning van JINGO: SELFIE de musical biedt alle mogelijke variatiesBepaal zelf de mate van ondersteuning van JINGO.

1. Brainstorm tips & tricks
Met SELFIE de musical mag je helemaal zelf uitmaken waar het stuk over gaat, welke personages erin meespelen en wat de personages zeggen. Oftewel: je schijft zelf het script. Wij bieden ondersteuning bij het brainstormen over jullie musical. Jingo geeft brainstormideeën over:

1. Het onderwerp: waar gaat de musical over?
2. Het type musical: wat voor soort musical wordt het?
3. De rollen: welke personages komen er in de musical voor?
4. De organisatie: hoe organiseer je het verloop van de musical?
5. De vormgeving: hoe zien de decors en kostuums eruit?
6. De muziek: welke liedjes, sfeermuziekjes en geluidseffecten gebruik je?
Blader hier door een DEMO-versie van Brainstorm tips & tricks. 

2. Jingo Jukebox
Afscheidsmusical groep 8
Een musical is geen musical zonder liedjes. Sfeermuziekjes en geluidseffecten maken de uitvoering compleet. Deze wisselen de liedjes af en accentueren speciale momenten.

Het vinden van liedjes, sfeermuziekjes en geluidseffecten is simpel met behulp van Jingo Jukebox. Deze online jukebox zit bomvol muziek. Kies bijvoorbeeld uit spannende, vrolijke of sprookjesachtige liedjes en uit onderwerpen als talentenshow, detective of vakantie… En nog héél veel meer.

Natuurlijk kunnen de liedjes worden gebruikt zoals ze zijn geschreven, maar het is ook mogelijk om de liedtekst aan te passen. Maak in dit geval gebruik het word bestand.

Voor informatie over Jingo Jukebox klik hier.

3. Checklist
Deze checklist zorgt ervoor dat er aan alles is gedacht.
Blader hier door een DEMO-versie van de checklist.

4. Musicalregie van A tot Z
JingoSupport biedt een overzichtelijk stappenplan met tips & tricks over audities, repetities, zangoefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/ voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven.
Blader hier door een DEMO-versie van Musicalregie van A tot Z.

5. Zingen en acteren
In Zingen en acteren worden inspirerende zang- en toneel (improvisatie)oefeningen ter voorbereiding op de musical beschreven. De leerkracht kan zelf aan de slag gaan met de oefeningen en krijgt, samen met de leerlingen, korte lessen in theatermaken.
Blader hier door een DEMO-versie van Zingen en acteren.

Terug naar pagina Selfie de musical >