Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Kerst brengt vrienden is een leuke, eigentijdse musical, voor ieder wat wils!KBS DE TOERMALIJN - 23-12-2014

Kerst Brengt Vrienden is een leuke, eigentijdse musical. Voor ieder wat wils!

In deze musical wordt niet alleen een meisje buitengesloten maar ook iemand uit het bejaardentehuis wordt als buitenbeentje neergezet. Hoe eigentijds kan dit zijn! Er zijn diverse rollen waar iedereen uit de groep mee overweg kan. Kinderen die veel tekst leren komen aan hun trekken maar ook kinderen die weinig of geen tekst willen leren, zijn een wezenlijk onderdeel van de musical!

De musical bevat 8 liedjes, die leuk en mooi neergezet kunnen worden. Steeds weer verschillende melodieën gaan het podium over. Tijdens het wisselen van het decor wordt gebruikt gemaakt van changeermuziekjes. Voor het publiek is het leuk om de muziek te horen én kinderen druk in de weer te zien tijdens de changementen.

Kortom, met veel plezier heeft groep 7a van de Toermalijn deze musical gespeeld. Zeker een aanrader!

Bij het bestellen van de musical, levert Jingo een compleet digitaal pakket aan. Hierin staan verschillende praktische mogelijkheden om aan de slag te kunnen met deze musical. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De samenwerking en service met Jingo was top. Jingo had alle tijd om vragen te beantwoorden zonder het gevoel te geven dat een vraag teveel was!

- Juf Pieters, De Toermalijn (Zwijndrecht)Deze reactie hoort bij: