Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Altijd een sprankelende uitvoeringSpaarneschool - 04-12-2014

De Jingo musicals markeren prachtig de grote stap die de kinderen gaan maken: met weemoed afscheid nemen van het vertrouwde schooltje, maar ook het grote verlangen naar de volgende school. Niet zelden wordt er, vooral bij het slotlied, door ouders en kinderen, menig traantje weggepinkt.  Voor de ouders is het altijd een feest, sowieso omdat ze hun eigen kinderen zien optreden, maar vooral ook omdat het eindproduct een wervelende, spetterende, ontroerende show is van een zeer enthousiaste groep 8.

De musicals van Jingo zijn kindvriendelijk, maar nooit kinderachtig. Er zit altijd veel humor in en de liedjes spreken aan, waardoor het inoefenen een feest is. Bovendien zijn de rollen redelijk gelijkwaardig, dus vrijwel niemand voelt zich ondergewaardeerd. De verhalen zijn tijdloos en niet te ingewikkeld. De plot is een mooi frame voor de vele ontroerende, of swingende liedjes die de musicals kenmerken.

Een groot pluspunt is ook dat je de rolverdeling kunt aanpassen aan je groepsgrootte. Ik heb gedurende de vele jaren dat ik gebruik maakte van Jingo vaak rollen toegevoegd, maar omgekeerd ook rollen samengevoegd zonder dat dit problemen gaf bij de uitvoering. Ik heb ze gespeeld met 40 kinderen en ook met 13 kinderen. Het was altijd een sprankelende uitvoering. Daarbij komt dat de musicals standaard ruimte biedt aan eigen inbreng. Kinderen met specifieke talenten komen zo altijd aan hun trekken.

De service van Jingo is prima. Alles is snel geleverd en als er problemen zijn worden die opgelost. Het valt me op dat Jingo nooit moeilijk doet en altijd vanuit de klant denkt. Bedankt Jingo!

- Jan Zwetsloot, de Spaarneschool (Spaarndam)