Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Welke musical is voor ons geschikt? Beantwoord de volgende 5 keuzemogelijkheden, klik op "Filter" en zie direct welke musical voor jullie groepssamenstelling en gelegenheid geschikt is!

Thema musicals

Filter
Voor u gevonden: 2 van de 37 musicals!
  • Lekker & gezond
    Lekker & gezondalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 12 / Geen

    Lekker & Gezond is een luchtige musical met het actuele thema ‘gezonde voeding’. Door middel van gevarieerde sketches, die zich afspelen in de supermarkt, komen de spelers én het publiek van alles te weten over dit belangrijke onderwerp. Het lied ‘Zorg dat je weet wat je eet’ omvat dan ook de boodschap van de musical en sluit deze op vrolijke wijze af.

  • Miezert Muis
    Miezert Muisalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 60minMin/Max spelers: 17 / Geen

    Miezert Muis vertelt het verhaal van een muis, die per ongeluk verdwaalt in het zwarte bomenbos. Daar wordt op dat moment de burgermeesters-verkiezing gehouden. Het dier met de aller dolste act zal de nieuwe burgemeester worden. Wanneer Miezert verschijnt wordt het helemaal een jolige boel. Zo’n gek dier hebben ze nog nooit gezien…...........

GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook