Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl
Welke musical is voor ons geschikt? Beantwoord de volgende 5 keuzemogelijkheden, klik op "Filter" en zie direct welke musical voor jullie groepssamenstelling en gelegenheid geschikt is!

Kerstmusicals

Filter
Voor u gevonden: 9 van de 37 musicals!
 • Het meisje met de zwavelstokjes
  Het meisje met de zwavelstokjesschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Een bewerking van het wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen. Een arm meisje moet zwavelstokjes verkopen om te kunnen leven. Helaas heeft niemand interesse in haar koopwaar. Dan steekt zij, tegen de bittere kou een zwavelstokje aan… en belandt in een prachtige droomwereld!

 • Stille nacht
  Stille nachtschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 40minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Frans Gruber, onderwijzer in het Oostenrijkse Arnsdorf en hulppriester Joseph Mohr uit het naburige Oberndorf ontmoeten elkaar op toevallige wijze en schrijven op 24 december 1818 het wereldberoemd geworden lied ‘Stille Nacht’. Deze sfeervolle musical vertelt over het ontstaan van het lied én hoe het de wereld veroverde…

 • Scrooge
  Scroogeschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 15 / Geen

  Een bewerking van het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Ebenezer Scrooge wil maar één ding: geld! Zijn rijkdom steekt echter af tegen zijn nog grotere armoede want hij is gierig, inhalig en minachtend naar iedereen. Op Kerstdag neemt de geest van zijn voormalige compagnon Marley hem mee naar het verleden, het heden en de toekomst. En dat verandert alles..!

 • Kerst brengt vrienden
  Kerst brengt vriendenschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Een griepgolf heeft het meeste personeel van huize Avondrood uitgeschakeld. Enkele leerlingen bieden hulp aan. Annika, het buitenbeentje van de klas, kan het goed vinden met mevrouw van Dam, het buitenbeentje van Avondrood. De twee worden allebei gepest worden omdat ze ‘anders’ zijn. Maar juist dit ‘anders zijn’ is de sleutel om de verschillende partijen op één lijn te krijgen. Prachtig verhaal!

 • De club van vier
  De club van vierschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 15 / Geen

  Op Kerstdag spreken vier vrienden, af om te gaan schaatsen hoewel het ijs niet overal betrouwbaar is. En dan gebeurt het… Theo zakt door het ijs! Een spectaculaire zoekactie leidt tot de redding van de kinderen. Een mooi kerstverhaal met prachtige schaats-sfeerbeelden.

 • Oh denneboom
  Oh denneboomschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Voor iedereen is Kerstmis een feest, behalve voor sparrenbomen. Deze zeer succesvolle kerstmusical laat zien in welke hachelijke situaties een ‘kerstboom met kluit’ terecht komt en hoe deze op wonderbaarlijke wijze uiteindelijk weer ‘op z’n kluitjes’ terecht komt.

 • Vadertje Panov
  Vadertje Panovschool thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Het Russische stadje Irkoetsk is in kerststemming. Dit levert sfeervolle taferelen op als het gaat sneeuwen. Als veel mensen door de voortdurende sneeuw in de problemen komen, helpt schoenmaker Panov hen. Ook de straatveger die door iedereen wordt afgesnauwd. Dit leidt tot een wonderlijke ontwikkeling en een prachtige Kerst voor de oude schoenmaker.

 • De Sneeuwkoningin
  De Sneeuwkoninginalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 11 / Geen

  Een bewerking van het wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen. Kay en Gerda zijn onafscheidelijk tot Kay een splinter van de magische spiegel in zijn oog krijgt. Zijn vriendelijke gedrag verandert radicaal. Dan verschijnt de Sneeuwkoningin: zij neemt Kay mee naar haar ijspaleis. Gerda en de dorpelingen gaan zoeken en komen allerlei personages tegen.

 • Das Mädchen mit den Schwefelhölzchen
  Das Mädchen mit den Schwefelhölzchenalgemeen thema / doorlopend verhaalTijdsduur: 50minMin/Max spelers: 12 / Geen

  Eine Adaption des berühmten Märchens von Hans Christian Andersen.

GRATIS eBook JingoSupport

In het gratis eBook JingoSupport, musicalregie van A tot Z wordt een overzichtelijk stappenplan beschreven met tips & tricks over audities, repetities, zang-oefeningen, kostuums en de organisatie backstage. Voor elke fase, voorbereiding/repetities/voorstelling, worden de te volgen stappen beschreven. Download nu GRATIS!

Download het gratis eBook