Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Uit Artis is een beer ontsnapt

Speelduur57min
Prijs: € 11,95Bestel nu
Uit Artis is een beer ontsnaptUit Artis is een beer ontsnapt
vanaf circa 3 jaar

Koop Uit Artis is een beer ontsnapt óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Uit Artis Is Een Beer Ontsnapt en andere eigentijdse kinderliedjes >


Ceedee met garantie! Om kinderen goed te leren- én graag te laten zingen is de kwaliteit van liedmateriaal het belangrijkst. De liedjes op deze ceedee staan voor beide doelen garant.


Voor de muzikale ontwikkeling is de wijze waarop een lied wordt aangeleerd van groot belang. JINGO begrijpt dit als geen ander en staat daarom bij vele tienduizenden ouders en deskundige instanties bekend als dé specialist op dit gebied. Op deze ceedee staan 12 nieuwe liedjes, waarvan de onderwerpen zeer uiteenlopend zijn. De uitvoering is gevarieerd en smaakvol. Hierdoor is het zeer uitnodigend om keer op keer naar de liedjes te luisteren en ze te leren zingen.

Na de gezongen versie volgt de instrumentale soundmix-versie van alle liedjes. Het is absoluut een feestje om de liedjes ook zélf met de instrumentale begeleiding te zingen. In deze ceedee is een boekje verwerkt, waarin alle teksten én alle partituren + accoordenschema's staan. De grote vraag naar 'de nootjes' is hiermee voor zeer velen beantwoord. Een completere ceedee-uitgave is niet denkbaar. Aan alles is gedacht ... alle mogelijke informatie zit erin! Dus ... ZINGEN MAAR!De liedjes:
- Uit artis is een beer ontsnapt - De trein - 'Bom' op de trom - Herfst - Heks Karoetsie - Brr wat een kou - Bjam Ali - Het feest van Tinus - Bal Barend - Tante Mieke -Sip Slis - Echo Evert.

 


 

Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderliedjes, Muziek op schoot, Kindermuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Slaapmuziek, Kinderdisco, Rustige kinderliedjes, Kinderliedjes om te dansen en bewegen, Voorleesverhaaltje, Luisterliedjes, Kinderliedjes voor de kinderopvang en BSO, Uit Artis is een beert ontsnapt, Muziekeducatie, Muziek op school, Liedjes leren op school

Beluister