Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Tingels van klassieke muziek

Speelduur35min
Prijs: € 11,95Bestel nu
Tingels van klassieke muziekTingels van klassieke muziek
voor de allerkleinsten

Koop Tingels van klassieke muziek óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Ontspannende Klassieke Muziek Voor Baby's >


Tingels is een instrumentale muziekproductie, die is bedoeld voor kinderen van 0-2 jaar. De auditieve ontvankelijkheid van jonge kinderen is groot en intens. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de soort geluiden, die door baby's en peuters wordt waargenomen, bepalend kan zijn voor het gedrag. Daarom is Tingels met grote nauwkeurigheid opgebouwd uit geluiden, die zijn afgestemd op de allerkleinsten. Er gaat van deze instrumentale muziek, aangevuld met diverse 'omgevingsgeluiden', een rustgevende werking uit. Tingels is dan ook zeer hulpvaardig bij huil- en slaapproblemen.


Op Tingels van klassieke muziek staan twaalf speciaal geselecteerde klassieke werken. Deze zijn bewerkt voor muziekinstrumenten, die voor het bijzondere, rustgevend geluid, zorgen.

 


 

Ontspannende klassieke muziek voor baby’s, Baby slaapmuziek, Nederlandse kinderliedjes voor baby’s, Babymuziek voor op het kinderdagverblijf, Kinderliedjes, Muziek op schoot, Nederlandse kinderliedjes, Kindermuziek, Babymuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Slaapmuziek, Kinder Yoga muziek, Kinder Meditatie muziek, Muziek bij slaapproblemen

Beluister