Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Kindje's knuffel ceedee

Speelduur79min
Prijs: € 11,95Bestel nu
Kindje's knuffel ceedeeKindje's knuffel ceedee
vanaf circa 1 jaar

Koop Kindje's Knuffel ceedee óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Beertje Bollie Bas liedjesverhaal >


Op deze ceedee worden 16 nieuwe én bekende liedjes op aansprekende wijze gespeeld en gezongen. De liedjes worden afgewisseld door belevenissen van de 'pittige peuter' Isabelle en haar onafscheidelijke knuffelbeer Bollie Bas. Het laten horen van de ceedee of het zelf zingen van de liedjes betekent keer op keer een feestje van jewelste! Behalve dat de liedjes in een vertelling zijn verwerkt, staan deze ook nog 'los achterelkaar'.De liedjes:
Bollie Bas ... aangenaam - Begin de dag - Plons plats plets - Hoofd schouders, knie en teen - Smak'lijk eten - 't Regent op de brug - De kinderboerderij - De telefoon - Schuitje varen - Met de vingertjes - Hoera! - Zo gaat de molen - Opa oppas - Sjok sjok sjok - 't is weer tijd.

 


 

Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderliedjes, Muziek op schoot, Kindermuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Slaapmuziek, Kinderdisco, Rustige kinderliedjes, Kinderliedjes om te dansen en bewegen, Voorleesverhaaltje, Luisterliedjes, Kinderliedjes voor de kinderopvang en BSO, Begin de dag met een dansje, Voorlezen, Kinderpodcast

 

Beluister