Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Het Sinterklaasspel

Prijs: € 7,95Bestel nu
Het Sinterklaasspel
Het Sinterklaasspel

 
 
 

Sinterklaas, hét volksfeest der Lage Landen, spreekt niet alleen bij kinderen tot de verbeelding. Het is een feest voor iedereen. Toch ervaart niet iedereen 'pakjesavond' als supergezellig (snel alle cadeaus uitpakken en... dat was 't dan). Met HET SINTERKLAASSPEL wordt pakjesavond gegarandeerd een 'heerlijk avondje'!

Het spel zit vol verrassingen: liedjes zingen, grappige opdrachten uitvoeren, raadsels oplossen, rijmwoorden bedenken etc. Wie dit spel speelt, kan van alles verwachten! Heel origineel is de CD, waarop 25 spelopdrachten staan. Als een speler op een 'luistervakje' terechtkomt, moet hij/zij naar de CD luisteren en het antwoord raden. En natuurlijk worden de cadeautjes niet vergeten! Want als een speler op een cadeau-vakje terechtkomt, mag hij/zij iets uit de mand pakken. Het spel is zeker niet voor éénmalig gebruik. Het garandeert vele jaren van gebruik en heel veel  plezier!

 

 

 
Voor wie is het spel bedoeld? 
Voor iedere 'Sinterklaasfan' vanaf circa 3 jaar. Het gezelschap kan bijvoorbeeld een gezin met jonge (gelovige) kinderen, maar ook oudere kinderen zijn. Het spel beperkt zich niet tot zes spelers, maar kan ook door meerdere personen worden gespeeld. Bij grotere groepen is het leuk om koppels te maken. Zo wordt het spel zelfs door hele groepen van basisscholen gespeeld. Kortom... er is heel veel mogelijk!

Het spel bestaat uit: 
* Een groot spelblad (47 x 65 cm)
* Zes pionnen + dobbelsteen
* Een uitgebreid boekje met uitleg/spelregels, recepten en liedteksten
* De CD met spelopdrachten + tien sfeervolle Sinterklaasliedjes om zelf te zingen!
Beluister