Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

De sint ceedee deel 2

Speelduur78min
Prijs: € 11,95Bestel nu
De sint ceedee deel 2De sint ceedee deel 2
Sinterklaas

Koop de Sint Ceedee deel 2 óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Sinterklaasliedjes deel 2 >* De liedjes op de streamingdiensten zijn helemaal 'anno nu' gemaakt, dus met Lieve Piet, Snelle Piet, Stoere Piet etc. Op de cd zijn de liedjes met Zwarte Piet te horen.


Wat een heerlijke leeftijdsfase ... kinderen, die in Sinterklaas geloven.

Deze sint ceedee sluit hier perfect op aan! De 8 bekende Sinterklaasliedjes zijn zó opgenomen, dat eindelijk kan worden gezegd: "Wat een prachtige liedjes zijn dat eigenlijk". De andere 8 liedjes zijn splinternieuw. De teksten en melodieën zijn bondig en laten zich moeiteloos meezingen. Behalve de wijze waarop de liedjes zijn opgenomen, is nóg een bijzonder element aan deze ceedee's toegevoegd. De liedjes worden afgewisseld door dialogen en spelsituaties. Deze belevenissen van Sint en zijn Pieten zorgen ervoor, dat de (jonge) luisteraars met de kindervrienden 'op stap gaan'. Hierbij komen ze op plaatsen, waar normaal gesproken alleen de Goedheiligman en zijn Pieten komen.


De Sint ceedee deel 2 bestaat uit twee delen:
1. Hoorspel + liedjes (47.45 minuten)
2. Alle liedjes "los" achterelkaar (30 minuten)De liedjes:
Wie komt er alle jaren? - Sinterklaas is aangekomen - Er liggen zeven zielepietjes - Hoor de wind waait door de bomen - Liedje van Pietje - De zak van Sinterklaas - Schimmeltje, pas op! - Sinterklaasje bonne bonne bonne - Daar loopt een Zwarte Piet Piet Piet - Zie de maan schijnt door de bomen - De Sint! - Het boek van Sinterklaas - Zwarte Piet ging uit fietsen - De Pietendans - Dag Sinterklaasje.

 Sinterklaasliedjes, Sinterklaashits, Sintliedjes, Sinterklaas-karaoke, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderliedjes, Kindermuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse sinterklaasliedjes, Sinterklaasdisco, Rustige sinterklaasliedjes, Sinterklaasliedjes om te dansen en bewegen, Kinderhoorspel, Luisterliedjes Sinterklaas, Sinterklaasliedjes voor de kinderopvang en BSO, Sinterklaaspodcast

Beluister
Lees

Reacties van andere klanten

Geweldige cd's!
"Mijn zoontje van 5 geniet zo ontzettend van de sin"
Lees meer