Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

De Kerst ceedee deel 2

Speelduur44min
Prijs: € 11,95Bestel nu
De Kerst ceedee deel 2De Kerst ceedee deel 2
Kerstmis

Koop De Kerstceedee deel 2 óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Kerstliedjes deel 2 >


De bijzondere sfeer van Kerstmis ... Kerstmis heeft voor iedereen een eigen betekenis. Maar de bijzondere sfeer van Kerstmis is voor iedereen hetzelfde. Die bijzondere kerstsfeer is op zorgvuldige wijze verwerkt in deze Kerst ceedee. Van de in totaal 16 liedjes zijn er 8 bekend en 8 nieuw. En omdat het kerstfeest geen leeftijdsgrenzen kent, is deze ceedee dan ook bedoeld voor alle leeftijden!De liedjes:
In dulci jubilo - In een koude donk're nacht - Gloria - Herders, Hij is geboren - Geen wiegje als rustplaats - Engeltje in de kerstboom - Ik geef aan iedereen - Hoi piepelepoi - 't Is donker daarbuiten - Stille nacht - Komt allen tezamen - Eeuwen geleden - O denneboom - De ster is zover - Parom pompompom - Ik hou van december.

 Kerstliedjes, Kersthits, Kerstmisliedjes, Kerst-karaoke, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderliedjes, Kindermuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kerstliedjes, Kerstdisco, Rustige kerstliedjes, Kerstliedjes om te dansen en bewegen, Luisterliedjes Kerst, Kerstliedjes voor de kinderopvang en BSO, Decemberliedjes, Bekende Kerstliedjes van vroeger

Beluister