Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

De Kerst ceedee deel 1

Speelduur41min
Prijs: € 11,95Bestel nu
De Kerst ceedee deel 1De Kerst ceedee deel 1
Kerstmis

Koop De Kerst ceedee deel 1 óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister Kerstliedjes deel 1 >


De bijzondere sfeer van Kerstmis ... Kerstmis heeft voor iedereen een eigen betekenis. Maar de bijzondere sfeer van Kerstmis is voor iedereen hetzelfde. Die bijzondere kerstsfeer is op zorgvuldige wijze verwerkt in deze Kerst ceedee. Van de in totaal 16 liedjes zijn er 8 bekend en 8 nieuw. En omdat het kerstfeest geen leeftijdsgrenzen kent, is deze ceedee dan ook bedoeld voor alle leeftijden!De liedjes:
Heel lang geleden - Heb je 't al gehoord - Nu zijt wellekome - Kaarsen branden zacht - Midden in de winternacht - Rijden in de arreslee - Er is een kindeke - Kerstboom versieren - Kling klokje klingelinge-ling - Wij komen van Oosten - Hoe leit dit Kindeke - In de lucht vliegt een vogel - De herdertjes lagen bij nachte - Sparreboom - 'k Hoop dat 't gaat sneeuwen - Ik wens je een vrolijk kerstfeest!

 Kerstliedjes, Kersthits, Kerstmisliedjes, Kerst-karaoke, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Kinderliedjes, Kindermuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kerstliedjes, Kerstdisco, Rustige kerstliedjes, Kerstliedjes om te dansen en bewegen, Luisterliedjes Kerst, Kerstliedjes voor de kinderopvang en BSO, Decemberliedjes, Bekende Kerstliedjes van vroeger

Beluister