Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

De Baby ceedee

Speelduur35min
Prijs: € 11,95Bestel nu
De Baby ceedeeDe Baby ceedee
voor de allerkleinsten

Koop De Baby ceedee óf beluister deze liedjes op Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten!

Beluister De Mooiste Babyliedjes >


Heerlijke liedjes voor de allerkleinsten om naar te luisteren én zelf te zingen!

De baby ceedee bevat 18 nieuwe liedjes, die heel dicht bij de beleving van 0-jarigen en hun ouders aansluiten. De teksten zijn bondig, de melodieën pakkend. Hierdoor worden ze al snel door de ouders en broertjes/zusjes gezongen.

Bij De baby ceedee is de succesvolle techniek toegepast eerst de gezongen versie, daarna de instrumentale- en tot slot weer de gezongen versie te laten horen. Het tempo is aangepast en de originele arrangementen zijn verrijkt met allerlei babygeluiden. Nergens wordt de sfeer van de liedjes schreeuwerig of opdringerig, maar ook niet te 'poezelig'.De liedjes:
Kiekeboe - Er komt een muisje aangelopen - Spetter spetter spat - Hobbelpaard - De kangoeroe-zakdans - Boertje - De hik - Door de lucht heen zwaaien - Beertje knuffeltje - Kraaien van de pret - De buggy wuggy boogie - 'k Ga je pakken hoor - Op een damespaard - Brabbeltaal - Duimpje - Speeldoos - Naar bed - Suja suja. 


Bekijk 'Begin de dag met een dansje' op YouTube:

 


 

Ontspannende klassieke muziek voor baby’s, Baby slaapmuziek, Nederlandse kinderliedjes voor baby’s, Babymuziek voor op het kinderdagverblijf, Kinderliedjes, Muziek op schoot, Nederlandse kinderliedjes, Kindermuziek, Babymuziek, Oud Hollandse kinderliedjes, Bekende Nederlandse kinderliedjes, Slaapmuziek, Kinder Yoga muziek, Kinder Meditatie muziek, Muziek bij slaapproblemen

 

Beluister
Lees

Reacties van andere klanten

We hebben deze cd grijsgedraaid!
"Wij hebben deze cd grijsgedraaid! Zo leuk! Echt ee"
Lees meer