JINGO logoBosolei

Bosolei

  • Tijdsduur: 70
  • Minimum: 14 spelers
  • Maximum: geen
  • Typering: verhalend
  • Thema: algemeen

Uitgebreide informatie

Klik op het onderwerp voor meer informatie:


Het verhaal:

De musical begint met het slotlied van de afscheidsmusical. Het slotaccoord heeft nauwelijk geklonken of Thijs de Boer sommeert zijn dochter Marjolein onmiddellijk het podium te verlaten. Hij heeft een verschrikkelijke haast om op tijd de gereserveerde vakantiebestemming in Frankrijk te bereiken. Marjolein baalt ongelooflijk, moeder Patricia schaamt zich dood en broertje Tobias moet héél nodig

Een 'perfecte stemming' om circa 1000 kilometer in een volbeladen auto naar camping 'Le beau soleil' te racen. Bij de Peripherique in Parijs, hét schrikbeeld van menig vakantieganger, gaat het fout. Patricia roept iets te laat 'rechtsaf', waardoor de familie de Boer 375 kilometer omrijdt en hierdoor vele uren te laat op de camping arriveert. De gereserveerde (allermooiste!) plaats is aan een andere Nederlandse familie gegeven. Er is nog één plekje vrij; naast het toiletgebouw.

Al snel vinden Patricia, Tobias en Marjolein de weg op de heerlijke Franse camping. Thijs niet. Zijn pogingen om rustig z'n krantje te lezen worden verstoord door veel vliegend en kruipend ongedierte. Wat hàd hij zich de vakantie anders voorgesteld. Patricia badmintont er de hele dag vrolijk op los, Tobias maakt leuke vriendjes en Marjolein ...

Marjolein zit bij het zwembad mét jongens! Met jongens?! Thijs knapt uit z'n vel als hij daarachter komt. Wat denken ze wel ... zijn dochter! Helaas blijkt zijn vaderlijk gezag te wankelen wanneer hij krachtig wil optreden. Patricia adviseert Thijs zich een tikkie koest te houden en Marjolein een beetje haar gang te laten gaan. Wat hád hij zich de vakantie anders voorgesteld!

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor een bruisende feestavond in volle gang. Alle campingbewoners worden uitgenodigd om een optreden te verzorgen, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. De optredens zullen worden afgewisseld door een 'miss en mister Beau soleil verkiezing'. Iedereen doet mee ... ook Thijs! Patricia heeft hem op geraffineerde wijze weten over te halen. De avond is fantastisch; spetterende optredens en een dolkomische 'miss en mister verkiezing'. Wanneer de avond wordt besloten met een disco en Marjolein al te close met Wouter wordt, springt Thijs tussenbeiden. De situatie dreigt uit de hand te lopen wanneer de twee kemphanen het 'buiten gaan uitpraten'. Iedereen houdt de adem in, maar barst in gejuich uit wanneer Thijs en Wouter omarmd binnenkomen. Hoe dat komt ... dat is allemaal te zien en te beleven in BOSOLEI!

DOWNLOAD DE LIEDJES VAN BOSOLEI OP LEGAL DOWNLOAD.


JAMAI SPEELDE OOK IN DE MUSICAL BOSOLEI.
" IK SPEELDE THIJS DE BOER! ''

   

Download de bijbehorende liedjes
Download via LegalDownload (mp3) - Bosolei
LegalDownload
Download via iTunes - Bosolei
iTunes
Volg ons ook op:
Facebook  Twitter  Vimeo