Heb je vragen? We helpen je graag! Bel of mail ons:    023-5381966   |   info@jingo.nl

Uitgebreid verhaal Online

Musical basisschoolWe zien hoe Eddie Stozalli zijn bendeleden toespreekt. Het doel is bijna bereikt. Om 'het brein' te programmeren zijn twaalf zogenaamde crownies nodig. Na jarenlange strijd heeft de Morax bende eindelijk de twaalf crownies te pakken of … niet? Hanky is de beheerder van de crownies. Maar uitgerekend hij heeft één grote zwakte … flipperen! Hanky bekent tijdens het laatste flipperspel de twaalfde crowny te hebben verloren. Bendeleider Eddie gaat door het lint en beveelt Hanky de kostbaarheid ten koste van alles terug te vinden.

Musical basisschool

 

Ondertussen zijn de twee andere prijswinnaars, Sander en Harold, ook in het jaar 3010 beland. We zien hoe de twee, tijdens hun zoektocht naar Floor, worden aangehouden door 'Cyber Patrols'. Ze weten gelukkig op spectaculaire wijze aan deze 'toekomstige agenten' te ontsnappen en vinden vervolgens op slimme wijze Floor, Laxer en Jane. Om dit te vieren stelt Laxer voor om naar het lekkerste Fastfood restaurant van de buurt te gaan. Deze swingtent wordt gerund door Fat Rocky Joe, een 'rock 'n roller' pur sang. In het restaurant vindt een aantal optredens plaats (zelf invul-gedeelte).

Musical basisschool

Terwijl iedereen zich amuseert bij 'Fast Fat Rocky Joe' zoekt Hanky zijn twaalfde crowny. Nietsvermoedend belandt hij in het territorium van de Hackers, een stel explosieve woestelingen. Net op tijd wordt hij door Laxer uit zijn benaderde positie bevrijd. In ruil hiervoor vraagt de geheimagent aan Hanky de schuilplaats van de Morax bende te noemen. Als Hanky weigert biedt Jane hem een zorgeloos 'gratis lang flipperen-leven' aan. Hanky gaat direct akkoord en even later vindt de arrestatie van de volledige Morax bende plaats. Harold en Sander kennen de 'retourcode', waardoor de drie prijswinnaars weer veilig kunnen terugkeren. En zo komt er een einde aan de spetterende speelfilm-musical Online … onvergetelijk goed! 

Terug naar pagina van Online>